Ma käisin eila õhtal lehel vaatamas, siis veel tulemusi ei olnud (21:26 nägid ilmavalgust). Meie omadele tuleb kõvasti täna pöialt hoida. Heli on sõiduvees, Romi 44 pole ka paha Eks täna õhtal loeme tibusid.
Peamine, et naabrist parem- see vaene mehike peab sööma hallitanud juustu, sõitma katuseta autoga, jooma vana veini ja elama ülemöödunud sajandil ehitatud majas.
Tulemustega on kesine aga
PCP
1.Rita
2.Barreiros
3.Calpin
4.Romi
Meesondlik
1.Portugal
2.Saksa
3.Vene!?
PCP Ladys
1.Ana Pereira
2.Kristin!?
Spr osas on informatsiooniga kehvasti.
Peamine, et naabrist parem- see vaene mehike peab sööma hallitanud juustu, sõitma katuseta autoga, jooma vana veini ja elama ülemöödunud sajandil ehitatud majas.
noh, ei läinudki väga kaua. Meil siis Spr Ladys 2 ja 3 koht, PCP Ladys 2 ja juunioride 1 koht.
MM 31 päeva jäänud, tuleb kõvasti trenni teha.
[Update] Ühelt pildilt oli näha, et 2016 EM toimub Ungaris. MM korraldaja on järgmisel aastal Portugal.
Seda muidugi , eriti 44/45 tulemusega, kui MM kolmanda päeva samasse auku põrutab, siis on juba üli broo . Peaksid homme kodumail tagasi olema, äkki linni viskab mõne mulje siia ka.
Tjah.
Minu bääd. Ma alles nüüd avastasin, et foorumil ka selline alamfoorum olemas.
Mida siin kommentida. Minu hooaeg läks nahka. Nüüd on vist enamvähem selge ka, mille pärast: üks optika jalg oli seest kastki (täisreguleeritavad jalad, jalasisene fiksaator) ning hakkas temperatuuri tõustes tabamispunkti siia - sinna nihutama.
Igatahes nüüd on uus optika koos uute jalgadega peal (Nikko asendus Sightroniga). Järgmisel aastal võtan mõlemast suurvõistlusest osa ja eks siis muljetan rohkem.