FT poes on kuulid müügis, aga pole isegi kaalunud nende soetamist.
Aga muidu hoidke pöialt, ülehomme võtame suuna Hispaania poole, kus järgmisel nädalavahetusel toimub Field Target EM

Edu!linni kirjutas:Aga muidu hoidke pöialt, ülehomme võtame suuna Hispaania poole, kus järgmisel nädalavahetusel toimub Field Target EM
Tuleb välja, et sellega saab ilma ümberehitusi tegemata ka diaboole lasta.Delta kirjutas:Samuti on saadaval ajaloohõnguline koopia kunagusest SA Colt armeerevolvrist. Kuigi asi kasutab BB-sid, siis on kasutajate testid näidanud, et "vanake" on suhteliselt täpne.
JSB osas võin ise öelda, et viimane torn expressi (10 karpi) avatud/lastub siis neli läbi, võin öelda, et väga mustad. Ma pole varasemast täheldanud, et kui võistluste 25 väravat lased ära, on sõrmeotsad määrdunud. Lisaks on üsna suur hulk diaboole, mis lihtsalt lähevad lupsti rauda ja kui püssi toru tõsta üles, kukkub diabool välja. Neid lastes saab kusagil 5-8m/s suurema kiiruse ka. Mina pole varasemalt võsitluste jaoks dibaoole kaalunud aga MM teise ja kolmanda päeva omad said kaalutud. Karmimaks ei viitsinud ajada kui 0.510- 0.518. Meie MM toa kergeim oli vist 0.47 ja raskem 0.527. JSB on valikus 200 karbid nn käsistsi sorteerituid, kus on väidetav kaalu erinevus +-0.001g aga karbil on kirjas kaalu vahemik 0.547-0.555. Kuidas on võimalik sellisel juhul see +-0.001g on natuke segana, teisalt ma pole matemaatikas väga tugev ka.Delta kirjutas:Brittide juures põhjustas pikema diskussiooni artikkel, kus seati kahtluse alla JSB viimase aja toodangu kvaliteet ja JSB jätkusuutlikkus üldisemalt.